Флорални Мотиви - Корица

Дизайнерски апартамент с флорални мотиви

Обект: Апартамент в жилищна сграда.
Локация: София.
Задание: Интериорни снимки.

Апартаментът е разположен в многоетажна панелна жилищна сграда. Жилището разполага с дневна, централно разположена кухня с кът за релакс, коридор, баня и една спалня. Стария панелен апартамент е напълно преобразен в приказно място за живот. Деликатния акцент във всички помещения са флоралните мотиви.

Дневната е просторна, въпреки че в светлата и част е разположена внушителна масивна трапезна маса. Освен естествените цветя в стаята флорални мотиви се забелязват и в килима и полилеите.

Кухнята е истинското бижу в това жилище. Просторна и светла е, с красиви мебели изработени от хубави материали и нежни детайли. Масата разположена до прозореца е страхотно място да изпиете чаша ароматно кафе с книга в ръка.

В банята се вижда същата комбинация от цветове и цветя, а в коридора цветята се разпознават в основата на закачалките. Монтираното огледало подобрява осветеността на коридора и създава усещането за по-широко пространство.

Уютната и светла спалня има за акцент стена с прекрасен тапет, а вниманието към детайла може да се забележи в стилните дръжки на чекмеджетата и вратите на гардероба.