Услуги - Корица

Услуги

Пълно интериорно и екстериорно заснемане на жилища, хотели, бизнес сгради.

Ако имате нужда от снимки, с които желаете да привлечете интерес в листата с обяви за продажби на жилища, или искате да рекламирате хотела си с отличаващи се кадри в различните платформи – бихме могли да Ви помогнем. Доброто първо впечатление, което ще направят хубавите Ви снимки, ще Ви даде предимство пред другите конкуренти. Ще представят имота Ви в най-добра светлина и ще накарат зрителя да задържи вниманието си върху Вашата обява или реклама.

Виртуална 360° градусова разходка на Вашия хотел, жилище или ресторант, която може да публикувате във Вашият сайт или да гледате през гугъл очила за виртуална реалност.

Виртуалната разходка е все по-налагаща се сред рекламните активи. Може да привлечете гости в своя хотел, ако освен хубави снимки им представите възможността да го посетят и да се разходят виртуално чрез новите технологии.

Също толкова полезна би била такава разходка, ако например продавате къща на морето, а се намирате в София или друг град. Спокойно може да поканите клиентите си на кафе и с гугъл очилата да ги пренесете за първи оглед на 500км от вас. Освен заснемането и обработката, ще ви проведем кратко обучение за 5мин как да направите презентацията.

Заснемане на индивидуални архитектурни елементи и цели сгради, за портфолиото на архитекти

Като архитект Вие най-добре знаете, колко са важни хубавите и точни снимки, за да презентирате дадена сграда или елемент в портфолиото си.

Снимки за интериорни дизайнери, показващи приликата с изработения от тях 3д проект

Интериорния дизайн е все по-често търсена услуга в преследване на целта да имаме красиви и функционални домове за живот и почивка. Често клиентите, които преглеждат портфолиото ви на дизайнер се питат до колко изящните 3д визуализации от вашия проект са изпълними в действителност. Свържете се с нас, за да направим снимки на готовия проект, с които да впечатлите потенциалните си клиенти.

Снимки с дрон

Ако желаете да продадете скъп имот, или да рекламирате стилен хотел – снимките от въздуха ще засилят впечатлението от красивите интериорни и екстериорни кадри с разчупени гледни точки и ще покажат локацията Ви по най-добрия начин.

Заснемане на мебели и изделия в естествената им среда

Ако сте дизайнер или производител на мебели, майстор на камини, производител на мебели за банята, специални продукти – свържете се с нас, за да направим снимки на готовите изделия в естествената им среда – вече завършения интериор. По този начин ще представите продукта си много по-добре в сравнение със снимки на обикновен или бял фон. Клиентите Ви ще видят истинските ползи и усещането да го притежават в дома си.

Цени и оферти

Цената за интериорна, екстериорна и архитектурна фотография определяме съобразявайки се няколко фактора – прогнозното време за заснемане, сложността на задачата, времето необходимо за обработка на крайния продукт. Тези фактори от своя страна за зависими от целта, за която са Ви необходими снимките – за интернет реклама, за публикуване в личен сайт, за плакат, билборд и т.н. Именно затова всеки имот е различен и конкретна оферта може да ви предоставим след запитване.

Всички обработени кадри ще получите в лична онлайн галерия, в която свободно може да ги разгледате и да ги свалите във висока резолюция.

Може да позвъните на телефон: 089 875 77 67

или да ни пишете на и-мейл: contact@interioren-fotograf.com