Къща в необятна шир

Обект: Еднофамилна къща

Локация: село Гюльовца

Задание: Интериорни снимки, Екстериорен кадър по здрачаване

Архитектурните снимки по здрач са уникална реклама за подобен имот. Те са много красиви и с топло излъчване, но зад тях се крие и много дълъг процес по заснемане и още по-дълъг по обработка. Въпреки това резултата определено си заслужава. Гледайки такъв кадър в съзнанието на човек няма как да не се породят чувства на комфорт и романтика.

Къщата е разположена в малък комплекс в село Гюльовца, намиращо се на 15км от Слънчев бряг. Местността е много живописна, от едната страна се открива гледка към планината, а от другата, непосредствено зад оградата на двора има обширно поле, което създава усещането за спокойствие и необятност. В двора освен голям навес и зона за релакс от която може да се наблюдава залеза над полето има и не малък басейн, предостатъчен за цяло семейство плюс гостуващи приятели.

Сградата е построена на два етажа. На първото ниво ще откриете кухненски бокс с трапезария и дневна. Централен акцент е инсталираната камина, която идва да покаже, че мястото има своя чар и функционалност и през зимата, наравно с топлия сезон. От всякъде се открива гледка към широкото поле, което може да създаде усещане в обитателите, че са сами на света. Пространствата са широки и много добре отделени, така че може да се използват едновременно без една дейност да пречи на друга.

Светло стълбище води към втория етаж, на който ще откриете две спални, всяка от тях с индивидуална тераса. На това ниво има разположени и килер за съхранение и голяма баня. Разбира се гледката от терасата е още по-добра.