Жилище в сграда от ново поколение

Обект: Двустаен апартамент в сграда от ново поколение

Локация: София

Задание: Интериорни снимки, снимки с дрон

 

Жилището се намира в новопостроена 19 етажна сграда с ултра модерна визия. Разположено е на 5ти етаж с югозападно изложение.

Квадратурата не е голяма, но пространствата са усвоени много добре и в нито един момент и на нито едно място в помещенията не е тясно и не се чувства липса на пространство.

Всичко това се усеща още от първия миг в който прекрачите прага и влезете в антрето. Монтираните огледала и скрито осветление разширяват визуално пространството и първото усещане е за приветливост.

Дневната и кухненската част са в едно голямо помещение, което визуално е отделено много отчетливо, като по стените на дневния сектор е положена облицовка имитираща единични тухли.

Освен двете големи осветителни тела има монтирана и релса с изнесено акцентиращо осветление, което визуално като водеща линия свързва дневната и кухненската част.

Кухненския бокс е отделен и от остров, разположен централно, непосредствено до трапезната маса. Въпреки малката площ в кухнята не липсва нищо. Жилището разполага и с малък килер в който са инсталирани пералня и сушилня.

Коридорът води към банята и спалнята в която е помислено доста за място за съхранение. Има голям гардероб плюс цяла секция от шкафове и чекмеджета.

В която и от двете стаи да се намирате през цялото време изобилства естествена светлина и усещането е много свежо.